Properes activitats

Visites Culturals – Matins Culturals

Programem Visites Culturals a museus i d’altres llocs d’interès. Tardes Culturals: ANEM AL CINEMA PLEGATS. Un dimecres de cada mes anem al cinema i desprès de veure la pel·lícula seleccionada, fem un cafè tertúlia en un local pròxim. (cal inscripció prèvia) Estrenem ara també una nova modalitat: Matins Culturals Es tracta de sortides amb autocar, […]

Cinema

Cinema dels dimecres. Un dimecres de cada mes dins la programació de Tardes Culturals ANEM AL CINEMA PLEGATS, que consisteix en anar a veure una pel·lícula i en acabar fer un café tertúlia.

Jocs de Taula

Dins els jocs de taula habituals, s’organitzen  campionats de Dòmino, amb participació de la parella finalista al CAMPIONAT MUTUAM DÒMINO ANUAL.

DIADA DE TOTS SANTS

La associació organitza una DIADA DE TOTS SANTS per als socis, amb entrepà de pernil, panellets, beguda…i tota la il·lusió i el treball del voluntariat

Sant Jordi

Per Sant Jordi, regal d’una rosa a les nostres sòcies i d’un llibre per als socis. 

espai Wi-Fi

El casal disposa d’espai Wi-Fi patrocinat per l’ajuntament de Barcelona en la primera planta, dins  l’horari del Casal. Preguntar en recepció, srtª Gemma.

Lot Nadalenc

Anualment obsequi d’un lot nadalenc per als nostres socis que tinguin actualitzat de tot l’any el seu carnet. Recordatòri: per a la recollida del lot hi han uns dies i un horàri determinats. Veure informació en la mateixa web i en els panells del casal Cardener uns dies abans.

Els socis

 Els nostres socis poden també participar en totes les activitats del casal Cardener, així com gaudir dels descomptes per a socis en tots els Tallers.